Muschi de porc umplut cu mere si condimente marocane
de Lucia, 29 Octombrie 2015
Combinatia este minunata. Veti vedea ca umplerea muschiului nu e asa dificila precum ati crezut. Cantitatile sunt pentru 8 portii.
Ingrediente:
- 2 linguri de unt
- 2 mere potrivite, curatate, fara miez, taiate felii subtiri
- 1 ceapa mare tocata
- 1 lingurita de coriandru macinat
- 1 lingurita de chimion macinat
- 1 lingurita de scortisoara macinata
- 1 lingurita de ghimbir dat pe razatoare
- 1 lingurita de paprika
- 1 lingurita de sare
- 1 jumatate de lingurita de turmeric macinat
- 1 lingura de piper negru proaspat macinat
- 1 bucata de muschi de porc de 1,5 kg
- 1 cana de suc de mere
Porniti cuptorul la 250 de grade.
Topiti untul intr-o tigaie, adaugati merele, ceapa, condimentele, sarea si piperul si lasati-le pana se inmoaie, cam 15 minute.
Cu un cutit ascutit, faceti o gaura de-a lungul bucatii de muschi. Apoi, folositi coada unei linguri de lemn ca s-o largiti. Umpleti-o cu amestecul de ceapa si mere si nu uitati sa sarati si sa piperati carnea.
Puneti bucata de muschi intr-o tava si turnati peste sucul de mere. Lasati-o la flacara mare 15 minute, apoi reduceti la 175 de grade. Cam la fiecare 15 minute, turnati cu lingura sos ca sa nu se usuce. Intr-o ora ar trebui sa fie gata.
Feliati si serviti.
Ingrediente:
- 2 linguri de unt
- 2 mere potrivite, curatate, fara miez, taiate felii subtiri
- 1 ceapa mare tocata
- 1 lingurita de coriandru macinat
- 1 lingurita de chimion macinat
- 1 lingurita de scortisoara macinata
- 1 lingurita de ghimbir dat pe razatoare
- 1 lingurita de paprika
- 1 lingurita de sare
- 1 jumatate de lingurita de turmeric macinat
- 1 lingura de piper negru proaspat macinat
- 1 bucata de muschi de porc de 1,5 kg
- 1 cana de suc de mere
Porniti cuptorul la 250 de grade.
Topiti untul intr-o tigaie, adaugati merele, ceapa, condimentele, sarea si piperul si lasati-le pana se inmoaie, cam 15 minute.
Cu un cutit ascutit, faceti o gaura de-a lungul bucatii de muschi. Apoi, folositi coada unei linguri de lemn ca s-o largiti. Umpleti-o cu amestecul de ceapa si mere si nu uitati sa sarati si sa piperati carnea.
Puneti bucata de muschi intr-o tava si turnati peste sucul de mere. Lasati-o la flacara mare 15 minute, apoi reduceti la 175 de grade. Cam la fiecare 15 minute, turnati cu lingura sos ca sa nu se usuce. Intr-o ora ar trebui sa fie gata.
Feliati si serviti.
Articole similare:
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban