Pere coapte, cu nuci, miere si scortisoara
de Lucia, 19 Octombrie 2015
Toata toamna coacem mere, gutui si dovleac la cuptor. De ce nu si pere? Nu exista desert mai simplu si mai delicios!
Ingrediente:
4 pere mari, bine coapte
O jumatate de lingurita de scortisoara
4 linguri de miere
O jumatate de cana de nuci
Iaurt (optional)
Incingeti cuptorul la 200 de grade. Taiati perele pe jumatate, pe lungime si scobiti-le cotorul cu o lingurita sau cu cutitul special. Presarati scortisoare, umpleti-le cu nuci in scobitura creata si turnati cate o jumatate de lingura de miere pe fiecare jumatate de para. Dati la cuptor pentru 30 de minute. Cand s-au facut, lasati-le sa se raceasca putin si… pofta buna!
Mai simplu nu se poate!
Ingrediente:
4 pere mari, bine coapte
O jumatate de lingurita de scortisoara
4 linguri de miere
O jumatate de cana de nuci
Iaurt (optional)
Incingeti cuptorul la 200 de grade. Taiati perele pe jumatate, pe lungime si scobiti-le cotorul cu o lingurita sau cu cutitul special. Presarati scortisoare, umpleti-le cu nuci in scobitura creata si turnati cate o jumatate de lingura de miere pe fiecare jumatate de para. Dati la cuptor pentru 30 de minute. Cand s-au facut, lasati-le sa se raceasca putin si… pofta buna!
Mai simplu nu se poate!
Articole similare:
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban