Pui cu legume coapte
de Flu.ro, 12 Februarie 2016
Pui si legume asezonate cu salvie, rozmarin si otet balsamic, toate coapte la cuptor. O cina sanatoasa si completa.
Cantitatile sunt pentru 4 portii.
Ingrediente:
8 pulpe de pui dezosate si fara piele
1 lingurita de sare
Piper proaspat macinat
Ulei de masline extravirgin
10 bucati de sparanghel taiate pe jumatate
2 ardei grasi rosii
2 cepe rosii taiate mare
0,5 cani moarcovi taiati betisoare de 5 cm
150 de grame de ciuperci feliate
0,25 cani de otet balsamic
4 catei de ustoroi zdrobiti si apoi taiati mare
1 lingurita de zahar
1,5 lingurite de rozmarin proaspat
0,5 lingurite oregano uscat sau cimbru
2 frunze de salvie tocata
Incingeti cuptorul la 250 de grade.
Asezonati carnea cu sare si piper. Acoperiti cu hartie de copt o tava pentru cuptor si pulverizati ulei de masline pe ea.
Amestecati toate ingredientele intr-un bol mare. Folositi-va mainile ca sa va asigurati ca ierburile ajung peste tot si se omogenizeaza bine. Apoi, intindeti carnea si legumele in tava avand grija s-o acperiti uniform. Legumele n-ar trebui sa atinga carnea. Se coc pentru 25-30 de minute. Carnea trebuie sa fie patrunsa, iar legumele frumos rumenite si moi.
Cantitatile sunt pentru 4 portii.
Ingrediente:
8 pulpe de pui dezosate si fara piele
1 lingurita de sare
Piper proaspat macinat
Ulei de masline extravirgin
10 bucati de sparanghel taiate pe jumatate
2 ardei grasi rosii
2 cepe rosii taiate mare
0,5 cani moarcovi taiati betisoare de 5 cm
150 de grame de ciuperci feliate
0,25 cani de otet balsamic
4 catei de ustoroi zdrobiti si apoi taiati mare
1 lingurita de zahar
1,5 lingurite de rozmarin proaspat
0,5 lingurite oregano uscat sau cimbru
2 frunze de salvie tocata
Incingeti cuptorul la 250 de grade.
Asezonati carnea cu sare si piper. Acoperiti cu hartie de copt o tava pentru cuptor si pulverizati ulei de masline pe ea.
Amestecati toate ingredientele intr-un bol mare. Folositi-va mainile ca sa va asigurati ca ierburile ajung peste tot si se omogenizeaza bine. Apoi, intindeti carnea si legumele in tava avand grija s-o acperiti uniform. Legumele n-ar trebui sa atinga carnea. Se coc pentru 25-30 de minute. Carnea trebuie sa fie patrunsa, iar legumele frumos rumenite si moi.
Articole similare:
Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Supa de conopida Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Supa de conopida Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food

Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban