Salata de paste cu ruccola si spanac baby
de Lucia, 01 Octombrie 2015
Poate constitui o cina usoara si sanatoasa. In plus, avand paste, e si satioasa. Vara, cand gasim rosii ”cu gust”, putem renunta la cele uscate si le putem inlocui cu rosii proaspete, de gradina. Cantitatile sunt pentru patru portii.
Ingredietne:
120 de grame de rucola si spanac baby amestecate
150 de grame de paste
O jumatate de cana de rosii uscate taiate fasiute
2 linguri de capere scurse
2 linguri de otet balsamic
2 linguri de ulei de masline extravirgin
Sare si piper
3 linguri de parmezan dat pe razatoarea mare sau chiar taiat feliute subtiri
Fierbeti pastele in apa cu sare, respectand timpii de pe ambalaj. Cand s-au fiert, scurgeti-le si clatiti-le in apa rece. Intr-un castron mare, amestecati pastele cu verdeturile, rosiile uscate, caperele, uleiul de masline, otetul, sarea si piperul. Presarati deasupra parmezanul inainte de servire.
Ingredietne:
120 de grame de rucola si spanac baby amestecate
150 de grame de paste
O jumatate de cana de rosii uscate taiate fasiute
2 linguri de capere scurse
2 linguri de otet balsamic
2 linguri de ulei de masline extravirgin
Sare si piper
3 linguri de parmezan dat pe razatoarea mare sau chiar taiat feliute subtiri
Fierbeti pastele in apa cu sare, respectand timpii de pe ambalaj. Cand s-au fiert, scurgeti-le si clatiti-le in apa rece. Intr-un castron mare, amestecati pastele cu verdeturile, rosiile uscate, caperele, uleiul de masline, otetul, sarea si piperul. Presarati deasupra parmezanul inainte de servire.
Articole similare:
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban