text size: A | A | A

Moda

Cel mai bine imbracate vedete la Globurile de Aur 2014

de Andra, 14 Ianuarie 2014


Premiile Globul de Aur au deschis, duminica, sezonul 2014 al celor mai importante distinctii de la Hollywood, in prezenta a numeroase vedete ale celei de-a saptea arte, care au fost invitate sa participe la cea mai prestigioasa ceremonie de gen, dupa cea a Oscarurilor.

Cu aceasta ocazie, starurile de la Hollywood au investit in look-ul lor si rezultatul a fost fie admirat, ravnit si invidiat, fie desfiintat fara mila. Iata care au fost tinutele cele mai stylish la decernarea premiilor Golden Globes 2014!

Topul nostru incepe cu incredibila Cate Blanchett, castigatoarea unui Golden Globe pentru rolul din“Blue Jasmin» si o aparitie incantatoare in dantela neagra semnata Armani Prive. Cate Blanchett este cu siguranta vedeta serii, in splendida rochie cu umerii si talia bine puse in evident de detalii decorative.

foto

Olivia Wilde a uimit din nou audienta intr-o rochie Gucci de culoarea smaraldului. Actrita, insarcinata in cateva luni deja a facut deliciul aparatelor de fotografiat! Coafura simpla, casual si accesoriile sofisticate au complimentat stilul elegant al rochiei spectaculoase.

foto

Alte trei mamici superbe au aparut pe covorul rosu cu mandrie: Drew Barrymore, Kerry Washington si Elsa Pataky.

foto

Actrita principala din “Lupul de pe Wall Street », Margot Robbie, a stralucit literalmente in creatia Gucci realizata special pentru ea, de inspiratie greaca, decorata cu insertii stralucitoare si accesorizata impecabil cu bijuterii cu diamante.


Rochiile fara bretele au fost in mare voga in acest an: tinuta Zuhair Murad Couture purtata de Kate Beckinsale, impecabila creatie Carolina Herrera aleasa de Taylor Swift, dar si rochia Givenchy frumos brodata a Jessicai Chastain.

foto

foto


Nuantele deschise, alb, ivoire, bej, roz piersica si corai pastel au fost preferatele vedetelor de la Hollywood pentru prima gala speciala a anului 2014. Kate Mara a purtat o rochie argintie cu totul spectaculoasa, design J Mendel, iar Drew Barrymore a optat pentru un imprimeu floral pe o rochie Monique Lhuillier.

foto

foto
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 10
comentarii (1)
1. elena
September 11th, 2017 at 1:39pm
Va propun un articol interesant http://www.shoptime.md/modele-elegante-de-rochii-pentru-femei-chisinau/ despre moda si stil.
Posteaza si tu un comentariu la "Cel mai bine imbracate vedete la Globurile de Aur 2014"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu
coltul misoginului
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Stiti ca, in ultimul timp, mallurile si-au extins rolul de centre de cumparaturi si au devenit un [...]
top 5
Calculeaza IMC
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Calculeaza
Calculeaza necesarul caloric:
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Varsta

Efort depus
Calculeaza
Calcul fertilitate:
Data ultimei menstruatii
Numarul de zile dintre menstre:
Zile
Menstruatie
Zile
Calculeaza
newsletter
Ultimele comentarii
Megan Olsen (2024-04-15 23:47:23) ABC-ul libidoului. Partea a doua Am observat că soțul meu mă înșela și nu se mai implica în căsătoria noastră. Când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că nu este fericit și că cere ...
Rosel Mavela (2024-04-09 23:23:14) ABC-ul libidoului. Partea a doua Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu ...
Julie Renard (2024-04-04 22:38:08) ABC-ul libidoului. Partea a doua Principalul motiv pentru care sunt aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a ...
Angelika Povillas (2024-03-31 23:50:42) ABC-ul libidoului. Partea a doua Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 8 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și ...
Benajmin Claude (2024-03-24 07:26:29) ABC-ul libidoului. Partea a doua Eu și fosta mea soție am avut probleme de aproape 2 ani și am încercat toate consilierea și am vorbit cu părinții noștri, dar nimic nu a funcționat. Ne certam pentru tot și separarea ...
horoscopul de azi