Compotul de ananas
de Ionut Andreescu, 11 Decembrie 2012
1 kg ananas
250 g zahar
400 ml apa
coaja de lamiae
100 ml vin rosu.
Ananasul se curata si se taie bucati sau rondele. Intr-o oala punem la fiert apa si zaharul. Mestecam sa se dizolve. Cand siropul fierbe, punem bucatile de ananas, niste coaja de lamiae rasa si un paharel de vin rosu, ii va da gust mai bun. Focul e potrivit. Lasam la fiert pan ace ananasul devine transparent, fara sa se sfarame. Putem sa-l consumam in aceeasi zi sau sa-l punem la borcan, inchis ermetic.
Articole similare:
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban