Cum se face compotul de prune?
de Ionut Andreescu, 24 Ianuarie 2013
Punem zaharul la fiert in apa. Cand zaharul s-a dizolvat si zeama a dat in fiert, punem si prunele, pe care le-am spalat. Prunele vor fi tari, nu alegem dintre cele prea coapte. Aici intervin preferintele noastre: prunele au sau nu au samburi. Daca nu le scoatem samburii, le intepam de cateva ori cu un ac, altfel le va plesni coaja in timp ce fierb. Lasam la foc mic, vreo zece minute. Pentru aroma, putem pune si niste vanilie. Cum se pune compotul de prune, daca nu il mancam pe loc? Il lasam sa se raceasca si il turnam in borcane sterilizate (pe care le-am incalzit in cuptor, adica) pe care le inchidem ermetic.
Articole similare:
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban