Cum se marineaza pestele?
de Radu Ibraileanu, 24 Ianuarie 2013
Pentru marinata avem nevoie de:
-apa
-sare
-ceapa
-zeama de lamaie sau otet
-foi de dafin
-piper boabe.
Sarea o dizolvam in apa pe foc si lasam zeama sa se raceasca. Nu punem prea multa sare, o jumatate de lingurita la o cana de apa. Punem apoi toate celelalte ingrediente. Pestele il putem face fasii subtiri de 0,5 cm, daca vrem sa-l rulam apoi, cu o maslina in mijloc. Pestele si zeama vor sta intr-un vas inalt, cum ar fi un borcan, acoperite, la frigider. Dupa cel putin 48 de ore, pestele marinat e gata.
Articole similare:
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban