Cum se prepara borsul?
de Radu Ibraileanu, 11 Decembrie 2012
Iata cantitatile necesare:
500 g tarate de grau
100 g tarate de malai (sau faina de malai)
250 g coji de paine uscata
frunze de visin, de leustean sau telina
6 litri de apa.
Intr-un vas mare de plastic, de lemn sau de metal smaltuit punem taratele de grau sau de porumb si frunzele aromatice. Turnam peste ele 1 litru de apa rece, amestecam si lasam cateva ore. Oparim apoi 5 litri de apa (la circa 60 de grade) si turnam apa in vas. Punem si bucatile de paine. Pastram vasul cel mai probabil in bucatarie, la o temperature de circa 20 de grade Celsius. Amestecam in el de mai multe ori pe zi. Cand fermenteaza, lichidul se tulbura. Dupa ce se incheie fermentarea, il mai lasam 5-6 zile sa se limpezeasca, apoi il strecuram cu grija, san u agitam depunerile de pe fund.
Articole similare:
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban