Prepararea frigaruilor
de Vasile Anton, 23 Octombrie 2012
Carnea si legumele trebuie sa stea lipite de la un capat la altul al frigaruii, pe toata zona expusa focului, pentru a evita ca lemnul sa se aprinda.
Frigaruile se pot face la jar sau direct deasupra flacarii, desi aceasta din urma metoda este mai putin sanatoase. In functie de posibilitati, puteti folosi un suport pentru frigarui (doua bete in forma literei Y, pe care le infigeti de-o parte si de alta a focului) sau puteti pune frigaruile direct pe gratarul metalic. De consumat, se consuma fie direct de pe bat, fie la farfurie, dand carnea si legumele jos de pe tepusa cu ajutorul unei furculite.
Pofta mare!
Articole similare:
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Ce este punctul G? Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual Histerectomia abdominala - avantaje si dezavantaje Histerectomia vaginala - avantaje si dezavantaje Top 3 uleiuri pentru un par stralucitor Toate articolele din Utile RSS Utile
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban