text size: A | A | A

Cultura urbana

Horoscopul anului 2015

de Flu.ro, 22 Decembrie 2014


Horoscop Berbec

Cariera si bani
Inceputul anului va fi fantastic, mai ales lunile ianuarie si februarie. Pe plan profesional, Berbecii se vor bucura de multa apreciere. Si acest aspect va fi evident si in contul din banca. Exista chiar posibilitatea unei calatorii de afaceri catre o destinatie indepartata, care va avea rezultate extrem de bune.

Din pacate insa, din martie pana in aprilie, isi vor face aparitia o serie de probleme neasteptate. Pe Berbeci ii vor ingrijora neglijenta si greselile altora. Si in ceea ce priveste rutina zilnica de la locul de munca, s-ar putea sa existe probleme. Nu vor lipsi nici acuzatiile fara fundament din partea sefilor. Cheltuielile vor fi foarte mari. Cel mai sanatos este sa se evite certurile minore si disputele.

Luna mai va veni insa cu o schimbare in bine. Berbecii vor fi din ce in ce mai energici si mai optimisti. Relatiile cu colaboratorii vor fi din nou cordiale si armonioase. Nativii vor avea succes in tot ce vor intreprinde si vor fi si ajutati de oameni bine pregatiti. O promovare este foarte probabila. Superiorii vor fi foarte deschisi si vor aprecia realizarile Berbecilor.

Din septembrie pana in noiembrie, complicatiile revin. Adversarii vor incerca sa-i discrediteze pe Berbeci. Disputele cu asociatii si partenerii vor fi foarte dese. Situatia va fi una tulbure, iar conflictele vor fi si mai greu de rezolvat din cauza faptului ca Berbecii se vor dovedi inflexibili, usor aroganti, ceea ce va duce la inrautatirea relatiilor.

Decembrie aduce insa o redresare. Castigurile pe plan financiar vor fi mari si vor proveni din mai multe surse, uneori fiind chiar neasteptate. Este momentul unor noi achizitii, care vor spori confortul din locuintele Berbecilor.

Relatii
Prima parte a anului 2015 va fi prospera pentru cei casatoriti. Intre Berbeci si partenerii lor, se va instala o stare de intelegere perfecta, cei doi vor petrece mult timp impreuna. Acolo unde exista copii, se va mai adauga astfel o sursa de fericire. Toate sarbatorile vor fi petrecute acasa, in familie.

Pe la mijlocul anului insa, va aparea o perioada mai tulbure. Viata domestica va intra intr-o etapa mai dureroasa. Berbecii vor fi foarte agresivi si nu-si vor putea controla iesirile. Vor incerca sa-si domine partenerul si pe ceilalti membri ai familiei.

Sanatate
Pana la jumatatea anului, nu aparea probleme majore. Din septembrie insa, si pana in decembrie, un control la medic este imperios necesar.


Horoscop Taur
Cariera si bani
Luna ianuarie este de bun augur. Planetele arata castiguri mari si neasteptate. Din februarie si pana in aprilie, la fel de brusc apar si problemele neprevazute. Este indicata o schimbare a locuintei sau a locului de munca. Cheltuielile majore s-ar putea sa-i frustreze pe unii dintre nativii acestei zodii. Certurile cu subordonatii sunt si ele posibile. Calatoriile sunt obositoare si nu au rezultate.

Din mai si pana in iulie, situatia se intoarce in favoarea Taurilor, care vor fi din nou respectati si stimati. Acum este momentul ca nativii sa-si imbunatateasca relatiile cu asociatii, partenerii sau alte persoane implicate. Taurii trebuie sa aiba insa grija la cheltuielile excesive provoate de achizitionarea unor produse de lux.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
nota obtinuta 3.5
comentarii (1)
1. mutter
January 5th, 2015 at 1:43pm
hmmm...la horoscop berbec apare scris si despre pesti...neglijent
Posteaza si tu un comentariu la "Horoscopul anului 2015"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu
coltul misoginului
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Stiti ca, in ultimul timp, mallurile si-au extins rolul de centre de cumparaturi si au devenit un [...]
top 5
Calculeaza IMC
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Calculeaza
Calculeaza necesarul caloric:
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Varsta

Efort depus
Calculeaza
Calcul fertilitate:
Data ultimei menstruatii
Numarul de zile dintre menstre:
Zile
Menstruatie
Zile
Calculeaza
newsletter
Ultimele comentarii
Motina (2024-04-21 16:00:45) ABC-ul libidoului. Partea a doua Trăiesc și lucrez aici, în Marea Britanie. După 2 ani de căsnicie, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Aveam chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis ...
Megan Olsen (2024-04-15 23:47:23) ABC-ul libidoului. Partea a doua Am observat că soțul meu mă înșela și nu se mai implica în căsătoria noastră. Când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că nu este fericit și că cere ...
Rosel Mavela (2024-04-09 23:23:14) ABC-ul libidoului. Partea a doua Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu ...
Julie Renard (2024-04-04 22:38:08) ABC-ul libidoului. Partea a doua Principalul motiv pentru care sunt aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a ...
Angelika Povillas (2024-03-31 23:50:42) ABC-ul libidoului. Partea a doua Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 8 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și ...
horoscopul de azi