text size: A | A | A

Moda

Tendinte miri 2016

de Mesagerul, 15 Februarie 2016


Daca de la inceputul anului au fost prezentate tendintele in ceea ce priveste culorile 2016 sau ce rochii de mireasa se mai poarta, iata ca a venit momentul sa vorbim si despre mirii vostri si ce tipuri si stiluri de costume si accesorii sunt recomandate pentru ei anul acesta. Tendintele si tinutele recomandate sunt disponibile la Targul Ghidul Miresei, din 26-28 februarie 2016, de la Cupola Romexpo, Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Black&White. Combinatiile de negru si alb, fie ca vorbim de costum negru si camasa alba sau de costum alb si camasa neagra, au fost mereu marca stilului clasic si elegant. Recomandam pantofii din lac pentru un plus de rafinament si o accesorizare eleganta si discreta.

foto

Detaliile indraznete. Poate ca viitorul tau sot este tipul de barbat creativ caruia niciodata nu i-a placut sa traiasca conform regulilor. Sau exista si varianta in care lucreaza in mediul corporate si este plictisit de clasicul costum. Anul acesta e unul avantajos pentru ambele cazuri pentru ca la moda sunt detaliile indraznete, departe de stilul clasic al costumului de nunta. Poate fi vorba despre papionul si batista roz sau o camasa cu imprimeuri atipice. De asemenea, reverele sau detaliile care scot din anonimat croiala clasica sunt binevenite.

foto

Liliac Gray. Una dintre nuantele preferate pentru nuntile anului 2016. Costumele in nuante de gri si cu accente romantice de roz pastel sau ivory sunt alegeri clasice, care in 2016 sunt reinterpretate in note moderne si pe o croiala menita sa scoata tinuta din anonimat.

foto

Imprimeuri clasice in varianta moderna. Nici imprimeurile clasice nu sunt neglijate in anul 2016. Le vom gasi in variante modernizate: dungi, patratele sau buline, asociate in culori indraznete. Noi vedem acest tip de costum ca o alternativa a costumului clasic black&white pentru barbatii care vor ceva diferit, dar nu foarte indraznet.

foto

Inspiratie roiala. Pentru cei mai pretentiosi si care isi doresc o nunta fastuoasa, anul 2016 le-a pregatit costumele de inspiratie roiala, in diferite nuante de mov si verde, din materiale pretioase precum catifeaua sau brocardul. La acest tip de costume, accesoriile trebuie sa fie discrete si se recomanda papionul negru sau batista asortata la camasa.

foto

Marsala reinventata. Chiar daca Marsala a fost culoarea anului 2015, diferitele nuante ale acestei culori raman in trend si in 2016 in ceea ce priveste costumele de ginere. Anul acesta cei mai indrazneti si neinfricati miri vor purta marsala, rosu aprins sau visiniu.
...continuare in pagina 2

Pagina
1 2
Flu.ro
share on facebook
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:

rating
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
comentarii (46)
1. Evanghelic
June 22nd, 2016 at 5:52pm
Prietene drag, Domnul Isus te cheama si azi sa vii la El, sa iti ofere mantuirea, prin iertarea de pacatele tale. Nu vrei tu sa vii la El?
Nu amana intoarcerea la El, ca nu stii cand viata ta se va termina si vei fi chemat sa dai socoteala in fata lui Dumnezeu.
Vino la Isus, sa primesti iertare si siguranta pentru totdeauna! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro
2. Ada
November 15th, 2017 at 3:11pm
Va recomand un magazin de imbracaminte stilata si la moda, preturi accesibile si calitate inalta http://shoptime.md/haine-pentru-femei/
3. Allison Howarts
July 12th, 2019 at 1:13am
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe 2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
4. Dominique Emiry
June 10th, 2020 at 10:46pm
Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi unui caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, deoarece a ajutat la restabilirea păcii în căsnicia mea ruptă, ajung să știu despre el printr-un prieten care a ajutat cu numere norocoase să câștige mare într-o loterie. Nu vreau să intru în detalii, dar ceea ce îmi va place să știu este că dr. Ajayi este un adevărat om spiritual, deoarece am căutat ajutor din diferite surse, dar nu s-a întâmplat nimic până când prietenul meu m-a prezentat la el, l-am contactat în legătură cu căsătoria ruptă și i-a explicat totul, mi-a spus ce trebuie făcut, pe care l-am respectat și astăzi, sunt un bărbat fericit în căsnicia mea, soția mea a venit acasă și mi-a spus că nu mai vrea un divorț și mulțumesc doctorului Ajayi ea este însărcinată cu un băiat și starea mea financiară s-a îmbunătățit. dacă aveți nevoie de ajutor pentru orice vă deranjează, contactați Great Ajutor Caster Dr Ajayi pe e-mail drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: 2347084887094, acesta este garantat 100%.
îl puteți contacta, de asemenea, pentru următoarea vrajă.

* Vraja de căsătorie
* Vraja de promovare a muncii
* numere norocoase pentru loterie
* Stilou magic pentru examene
* Câștigă orice dosar în instanță
* Vraja de protecție
* vraja de prosperitate
etc ....

Nu fiți timizi, contactați-l și rezolvați-vă problemele în câteva zile
intervenție spirituală.
E-mail: drajayi1990@gmail.com
Viber / Whatsapp: 2347084887094
5. Bitsy Sawyer
September 18th, 2022 at 6:14pm
Ești o femeie care caută fructul pântecului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu te mai îngrijorează pentru că dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, mă confruntam situație similară când un bărbat mărturisește cum marele vrăjitor Dr. Ajayi l-a ajutat să-și recapete iubita soție înapoi acasă după 9 luni de separare, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și mi-a pregătit o ierburi. băutură pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu gemeni, acum sunt o mamă mândră. contactați Dr. Ajayi vrăjitorul pentru orice situație de viață. El este un om bun. Viber sau WhatsApp: 2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com
6. Janet Roger
September 18th, 2022 at 9:29pm
Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail Dr. Ilekhojie: gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp 2348147400259
7. Teresa Koch
September 21st, 2022 at 9:21pm
Nu pot să cred că voodoo a crescut în măsura în care îl poți folosi pentru a câștiga la loterie. Am văzut un comentariu online al unui vrăjitor numit Dr Ajayi care m-a ajutat cu un voodoo care m-a făcut să câștig la loteria Powerball de 450.000 USD. Mi-a mai spus că dacă m-aș fi dus pe milioane aș fi câștigat și eu. Dar problema a fost că poți folosi vraja o singură dată, ceea ce înseamnă că nu există a doua șansă de a juca de două ori, deoarece este împotriva voodoo-ului spus de omul spiritual. Am fost atât de recunoscător pentru că acest lucru nu credeam că va funcționa vreodată, dar astăzi am putut să-mi plătesc datoriile. Dr Ajayi este un om spiritual puternic care vă poate ajuta să rezolvați orice fel de problemă de viață pe care o întâmpinați, fie ea fizică sau spirituală, vă puteți baza în totalitate pe Dr. Ajayi. îl puteți contacta pe Whatsapp / Viber: 2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com
8. Anna Collin
September 27th, 2022 at 1:38am
Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-ar fi avut sub o vrajă malefică, Collin s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat la începutul acestui an, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site web de vrăji pe care l-am putut găsi fără rezultate. Apoi am văzut o mărturie specială despre Dr. Ilekhojie și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine în aprilie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, Collin este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe Dr Ilekhojie. Îl poți contacta pentru ajutor. Whatsapp: 2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com
9. Motina Nojus
October 22nd, 2022 at 12:14pm
Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Îmi venea să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut-o posibilă în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: 2348147400259
10. aAngelina Brooks
November 3rd, 2022 at 11:54am
Am văzut o mărturie minunată a lui Helmah pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale doctorului Ilekhojie. Nu am crezut niciodată, pentru că nu am auzit niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când doctorul Ilekhojie a făcut o lucrare minunată pentru mine, care mi-a restabilit căsnicia ruptă după șase luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a îngenuncheat, cerând iertare pentru ca eu să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajii sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/viber: 2348147400259) sau e-mail: gethelp05@gmail.com
11. Henna Oglosic
November 4th, 2022 at 3:02pm
Am fost cu inima zdrobită în ultimele 8 luni după ce Shawn s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturii ale unor oameni despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat încântat să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de reconciliere și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu care m-a fantomat luni de zile, m-a sunat de 15 ori pe loc. Am fost șocată pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Contactați-l personal dacă aveți nevoie de ajutorul lui. Sună/Whatsapp 2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com
12. Anna Collin
November 7th, 2022 at 3:15pm
Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-ar fi avut sub o vrajă malefică, Collin s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat la începutul acestui an, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site web de vrăji pe care l-am putut găsi fără rezultate. Apoi am văzut o mărturie specială despre Dr. Ilekhojie și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine în aprilie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, Collin este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe Dr Ilekhojie. Cere-i ajutor. Whatsapp: 2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com
13. Fiorenza Elmas
November 10th, 2022 at 10:15am
Dragostea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și dăinuie în orice circumstanță. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin TEXT SAU WHATSAPP MESSENGER cu: 2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com
14. Anita Miguel
November 11th, 2022 at 6:12pm
Am fost respins de soțul meu după 10 ani de căsnicie. Ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Cereți ajutor de la Dr Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com) sau numărul lui WhatsApp: ( 2348147400259)
15. Tassa Popa
November 13th, 2022 at 10:54am
Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 6 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația, nu am experimentat genul de durere pe care l-am simțit în ziua aceea din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ajayi, un vrăjitor care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am luat legătura cu Dr. Ajayi și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a-mi restabili relația, am făcut tot ce mi s-a cerut și după 72 de ani. ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, te poți baza pe Dr. Ajayi și cred că vei avea un motiv să zâmbești din nou. Contact Viber / Whatsapp: 2347084887094
16. Sigitta Ivana
November 16th, 2022 at 3:46pm
Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după câteva luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ilekhojie, care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc omul cu adevărat și îl vreau înapoi în viața mea, așa că l-am contactat și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a mă împacă cu bărbatul meu. Am făcut tot ce mi-a cerut el și după ce s-a terminat ritualul de împăcare, logodnicul meu m-a contactat și lucrurile au devenit mai bune între noi. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Dr. Ilekhojie și veți fi mulțumit de rezultate. E-mail:{gethelp05@gmail.com}
17. Tiril Larsen
November 22nd, 2022 at 3:24am
Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de șapte ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația, nu am experimentat genul de durere pe care l-am simțit în ziua aceea din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după cinci luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre DR WALE, un vrăjitor care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am contactat DR WALE și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a-mi restabili relația, am făcut tot ce mi s-a cerut și după câteva săptămâni de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, te poți baza pe DR WALE și cred că vei avea un motiv să zâmbești din nou. Contactați WhatsApp/Viber: 2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
18. Saida Vilma
November 27th, 2022 at 10:31am
Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și în câteva zile, viața mea s-a dat peste cap. M-a părăsit după 3 ani fără cuvinte. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și mi-a promis că va îndeplini un ritual de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce și-a făcut ritualul, soțul meu a început să mă testeze din nou și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Căsătoria noastră este acum puternică și stabilă. Mulțumesc Dr pentru ritualul de reconciliere pe care l-ai făcut pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria ruptă. Recomand cu sinceritate Dr. Ilekhojie oricui are o căsnicie ruptă sau probleme de relație. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com
19. Cristina
December 7th, 2022 at 9:04pm
Am fost respinsă de soțul meu de 4 ani, mă doare atât de mult, am fost neglijat tot timpul, m-am confruntat cu soțul meu și a spus că nu funcționează și că are nevoie de divorț.. M-am simțit deprimat și aveam nevoie de o soluție pentru că îl iubesc atât de mult. Am intrat online pentru soluție sau consiliere, când am dat peste o pagină de mărturii. Oameni cu probleme similare cu a mea. Am avut noroc că o doamnă mi-a lăsat un e-mail pe care să-l contactez, am făcut un pas îndrăzneț pentru că eram atât de deprimat și simțeam că mor. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie, care mi-a făcut o vrajă de reconciliere, iar soțul meu a venit acasă implorându-mi iertare. Sunt cele 3 luni ale noastre de astăzi împreună după ce vraja de reconciliere a fost încheiată și soțul meu nu s-a schimbat niciodată să mă iubească. Contactați Dr. Ilekhojie astăzi prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WhatsApp/sunați acest număr 2348147400259
20. Bogdi Tache
December 13th, 2022 at 5:30pm
Bună ziua, sunteți bineveniți să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restaura casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți, un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică Când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut niște informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: 2347084887094 sau Email:drajayi1990@gmail.com
21. Katie Fisher
December 27th, 2022 at 12:19am
Salut Lume! Numele meu este Katie Fisher, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ibinoba poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim Dr. Ibinoba. Dacă aveți nevoie de un psihic al vrăjii care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp-ul lui: 2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com
22. Kiana Hebrew
December 30th, 2022 at 6:35am
Aceasta este Kiana Hebrew, vreau să anunț universul că sunt fericit astăzi din cauza Dr.Akharia vrăjitorul care mi-a adus soțul înapoi la mine când credeam că l-am pierdut pentru totdeauna. Într-o zi credincioasă am văzut serii de mărturii pe internet despre ajutorul pe care îl acordă celor cu inima zdrobită, așa că am decis să-l contactez despre soțul meu care m-a lăsat fără un cuvânt, după ce i-am povestit toate problemele mele m-a asigurat că soțul meu se va întoarce acasă la mine, până la un moment dat l-am crezut și am făcut tot ce mi-a cerut să fac... spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să mă vadă, a venit în casă și a plâns după iertare și acum trăim fericiți împreună cu multă dragoste și grija de el. Ai probleme în relația ta? Partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? Dr.Akharia este răspunsul la toate problemele tale, contactează-l pe e-mail: doctorakharia@gmail.com sau WhatsApp: 2347014241417
23. Diana Diagne
January 4th, 2023 at 9:25pm
DR WALE AJUTĂ OAMENII ÎN ORICE TIP DE PROBLEME DE RELATIE ȘI NUMERE DE LOTERIE
Este o situație foarte grea când joci la loterie și nu câștigi niciodată, sau continui să câștigi fonduri mici, nu până la 100 de dolari, am fost victima unei vieți atât de grele, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost de 100 de dolari și am joc la loterie de aproape 12 ani, lucrurile se schimbă brusc în momentul în care am dat peste un secret online, o mărturie a unui vrăjitor numit DR WALE, care ajută oamenii la orice tip de numere de loterie, când am intrat online am văzut o mulțime de mărturii bune despre DR WALE. acum sunt un câștigător mândru la loterie cu ajutorul lui DR WALE, am câștigat 1.000,0000,00 USD și fac cunoscut acest lucru tuturor celor care au încercat în toate zilele să câștige la loterie, credeți-mă, acesta este singurul mod de a câștiga Loteria. O altă veste bună aici este că DR WALE ajută și o prietenă de-a mea să-și aducă înapoi soțul pe care a părăsit-o pentru o altă doamnă. acum că prietena mea trăiește fericită cu soțul ei. Puteți contacta DR WALE prin: 2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com

DR WALE vă poate ajuta, de asemenea, să remediați aceste probleme

(1) Aducerea fostului iubit înapoi.
(2) Leac pe bază de plante și vindecare spirituală.
(3)Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrajă de sarcină.
(5) Câștigă un proces în instanță.
24. Maris Santos
January 15th, 2023 at 7:07pm
Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor .WhatsApp: 2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com
25. Fenna Kalma
January 28th, 2023 at 3:58am
Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine în urmă cu patru luni și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. La trei zile după, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterile de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. daca ai vreo problema contacteaza DR WALE, iti ofer 100% garantie ca te va ajuta!!. Contactați DR WALE Via. WhatsApp/Viber: 2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com
26. Anita Miguel
February 4th, 2023 at 1:01am
Am fost respins de soțul meu după 10 ani de căsnicie. Ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Căutați ajutor de la dr. Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau numărul lui WhatsApp: 2348147400259
27. Fiorenza Elmas
February 7th, 2023 at 12:48am
Dragostea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și dăinuie în orice circumstanță. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin mesaj text pe WHATSAPP MESSENGER cu: 2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com
28. MRS GEORGE
February 9th, 2023 at 12:56pm
Numele meu ESTE DOAMNA GEORGE DIN IRLANDA, VREAU SA VA MULTUMESC SPECIALE ACESTUI MARE VORGITOR NUMIT DR BABATUNDE. DACĂ AI NEVOIE DE UN VORAȘTOR DE VORAȚI ADEVĂRAT ȘI GENUIN, CARE ÎȚI PUTEA ADUCE ÎN CÂND CÂND CU CÂT CÂND CU FOȘUL TĂU IUBIT, CONTACTAȚI ACEST MARE SPELLMAN DR BABATUNDE CARE MI-A READUS EXUL MEU ÎN 48 DE ORE. ADRESA DE E-MAIL DE CONTACT: *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP * 27619642218*

Multumesc inca o data DR BABATUNDE
29. Cristina
February 10th, 2023 at 11:25pm
Am fost respinsă de soțul meu de 4 ani și mă doare atât de mult că am fost neglijat tot timpul. L-am confruntat cu soțul meu și el a spus că nu funcționează și că are nevoie de divorț. M-am simțit deprimat și aveam nevoie de o soluție pentru că îl iubesc atât de mult. Am intrat online pentru soluții sau consiliere și am dat peste o pagină de mărturii cu persoane cu probleme similare cu a mea. Am avut noroc că o doamnă mi-a lăsat un e-mail pe care să-l contactez, am făcut un pas îndrăzneț pentru că eram atât de deprimat și simțeam că mor. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie, care mi-a făcut o vrajă de reconciliere, iar soțul meu a venit acasă implorându-mi iertare. Sunt cele 3 luni ale noastre de astăzi împreună după ce vraja de reconciliere a fost încheiată și soțul meu nu s-a schimbat niciodată să mă iubească. Contactați Dr. Ilekhojie astăzi prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp/sunați acest număr 2348147400259
30. Inma Gabarro
February 14th, 2023 at 3:28pm
Sunt mulți vrăjitori online, dar DR WALE este diferit de ei. DR WALE va fi ultimul tău loc de autobuz. DR WALE este și persoana potrivită pentru a vă ajuta să vă rezolvați toate problemele. Cu ajutorul lui toată tristețea ta va dispărea și el îți va readuce fericirea. Când l-am întâlnit pe DR WALE, i-am explicat toate problemele pe care le aveam cu soțul meu, care a plecat să stea cu o altă femeie. Ne-a lăsat pe mine și pe copii fără nimic. După toate explicațiile mele, DR WALE mi-a spus că trebuie să plătesc pentru ARTICOLE, ceea ce am făcut. Apoi mi-a spus că vraja va dura zile până la lucru, pe care le aștept. PREA surpriza mea după câteva zile am primit un apel, vocea era vocea soțului meu care plângea la telefon și îmi spunea că nu știe ce i s-a întâmplat. implorându-mi iertare și mi-a spus că se întoarce acasă. În acest moment, trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim lui DR WALE pentru că este o muncă grozavă. De asemenea, puteți contacta DR WALE pe WhatsApp/Viber: 2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com
31. Ivana Sergi
February 15th, 2023 at 8:45pm
Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce trebuie să ofer pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau într-o pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați/Viber/Whatsapp 2348147400259
32. Rikke Sevecke
February 24th, 2023 at 4:17am
m-am căsătorit cu iubitul meu de liceu, amândoi avem trei copii împreună. trăiam bine până când mama lui vitregă a venit să ne viziteze. după o săptămână ea a plecat, soțul meu a început să aibă un comportament amuzant și eu. Am fost șocat și surprins pentru că nu am știut niciodată ce am greșit. mi-a spus că pune capăt căsniciei noastre și că va lua și copiii cu el. pentru că știu că soțul meu nu era genul ăla de om cu inima rea, trebuia doar să caut o soluție la timp. Așa am dat de DR WALE a văzut o mulțime de mărturii bune despre el. așa că, l-am contactat și i-am spus tot ce se întâmplă cu mine. DR WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă și mi-a cerut să iau câteva articole pentru care am plătit și eu. după ce mi-a făcut vraja, s-a dovedit că mama vitregă a soțului meu a fost în spatele a tot ceea ce s-a întâmplat în căsnicia noastră. a făcut o vrajă prea separată pe mine și pe soțul meu, mama vitregă a soțului meu este acum rușinată. toate mulțumesc lui DR WALE care a venit la dreapta să mă ajute să ies din această mizerie. DR WALE este un om bun de cuvinte. și tu poți contacta, iar el îți va aduce înapoi fericirea. WhatsApp/Viber: 2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com
33. Tatiana Pinto
March 6th, 2023 at 12:24pm
Sunt atât de fericit că împărtășesc asta, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR WALE, soțul meu a plecat pentru o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată că am fost singură, am plâns mult chiar și eu Am încercat să-mi iau viața, Apoi prietena mea mi-a spus despre acest bărbat grozav DR WALE care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă, am accesat și eu online și am făcut mai multe cercetări despre el acolo, am văzut și o mulțime de vești bune despre DR WALE. așa că l-am contactat fără teamă și îngrijorare în mintea mea, pentru că știam că cu el totul va fi în regulă, mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și el și-a făcut treaba și mi-a trimis un videoclip. DR WALE și mi-a spus să aștept câteva săptămâni că se va întoarce. Săptămâna viitoare, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a fost în genunchi și mi-a spus că îmi pare rău pentru durerile pe care mi le-a provocat. chiar acum sunt atât de fericit, nu s-a oprit aici, sunt mândră să spun că sunt însărcinată în cinci săptămâni, mulțumesc mult DR WALE, sunt pentru totdeauna recunoscător.. Aici contactul lui WhatsApp/Viber/Telegram: 2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com
34. Loana Alin
March 9th, 2023 at 8:09am
Soțul meu a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: (gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp 2348147400259
35. Pamela Hugo
March 10th, 2023 at 9:17am
Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu Dr. Ilekhojie. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit instantaneu. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu o situație similară cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva și cum dr. Ilekhojie a făcut pace între cupluri. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula divortul care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Sună/Whatsapp 2348147400259
36. Camila Acuna
March 13th, 2023 at 3:29pm
Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, am rezultate. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie cu aceste contacte Whatsapp 2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com
37. Aurelia Daiva
March 15th, 2023 at 2:51pm
Am găsit un ajutor divin care este foarte real, cinstit și face ceea ce spune că va face, a durat câteva zile până când vraja mea a ieșit la iveală și rezultatele sunt uimitoare... să te binecuvânteze și Dumnezeu să te țină în siguranță și bine. . Mi-am recăpătat fostul cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Toată viața mea nu am văzut niciodată așa ceva. Mă simt foarte fericit și împlinit că am luat decizia corectă. Este atât de real și de puternic!! Whatsapp-i direct 2348147400259). Dacă vrei iubire necondiționată, trebuie să te dăruiești complet. Dragostea este un angajament, nu un sentiment. Stiu diferenta. Relațiile necesită un angajament serios pe care majoritatea nu îl au. Căsătoria este și mai grea și cei mai mulți nu sunt capabili să se ocupe de responsabilitățile de a fi loiali, credincioși, dedicați și devotați soției și vieții tale împreună, deoarece aceasta este prioritatea ta și nimic altceva nu contează. Luați legătura cu Dr Ilekhojie și găsiți soluții la problemele dvs. de căsătorie sau relație. E-mail: gethelp05@gmail.com
38. Alora Rivas
March 17th, 2023 at 7:19am
Iubitul meu de 2 ani s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza stresului și a depresiei. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație…… așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie ca fiind 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la (gethelp05@gmail.com WhatsApp 2348147400259
39. Andrea Staskova
March 23rd, 2023 at 12:16pm
Sunt plin de bucurie să împărtășesc această mărturie aici. Am găsit o mărturie minunată despre modul în care DR WALE a ajutat-o pe această doamnă să-și salveze căsnicia și a ajutat-o să-și recapete munca în care șeful ei plănuia să o concedieze. Dar, așa cum a spus ea, cu ajutorul lui DR WALE, totul a revenit la normal pentru ea. După ce i-am citit mărturia, am contactat-o pe DR WALE pentru că mă certam serios cu soțul meu, el plănuia să pună capăt căsniciei noastre de zece ani. După ce i-am spus lui DR WALE ce se întâmplă în căsnicia mea, el mi-a spus că totul va fi bine în căsnicia mea și l-am crezut. Așa că a făcut o vrajă pentru mine și iată că soțul meu a început din nou să se poarte bine cu mine. Mă bucur că am dat peste această mărturie pentru că asta m-a ajutat să găsesc pacea și odihna sufletească în propria mea căsnicie. Și tu îl poți contacta pe DR WALE pe WhatsApp/Viber: 2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com
40. Carmen Menayo
March 24th, 2023 at 6:46pm
M-am gândit peste tine din cauza că soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. amândoi au călătorit departe de mine, nu l-am mai putut contacta pe soțul meu. Deci tot ceea ce m-a făcut să mă îngrijoreze mintea mea nu era așezată. Cum toate astea se întâmplau cu mine. Am ales să mă uit pe internet, acolo unde am găsit multe mărturii bune despre DR WALE. Așa că am luat legătura cu DR WALE și i-am spus ce se întâmplă cu mine, apoi mi-a spus să nu plâng și să-mi mai fac griji. DR WALE a făcut o vrajă Voodoo care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine și să înceapă să mă roage să am milă de el. Dacă aveți probleme în căsnicia sau relația voastră, credeți-mă, DR WALE este cel mai bun om de contactat. WhatsApp/Viber: 2347054019402 SAU E: Mail: drwalespellhome@gmail.com
41. Maria Ionut
March 31st, 2023 at 8:02am
Buna tuturor! Ma numesc Maria Ionut...Aceasta este o marturie pe care o voi spune tuturor sa o auda. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine, apoi soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care acest om Dr.Ibinoba a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și, după 48 de ore, așa cum mi-a spus el, am am văzut o mașină intrat în casă și iată că era soțul meu, s-a întors la mine și la copii.. de aceea sunt bucuros să vă fac pe fiecare dintre voi cu o problemă similară să se întâlnească cu acest bărbat și să-l fac pe iubitul vostru să se întoarcă la tu.Contacteaza-l pe WhatsApp: 2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com
42. Fiorenza Elmas
April 3rd, 2023 at 7:02pm
Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin TEXT SAU WHATSAPP MESSENGER cu: 2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com
43. Ana
April 5th, 2023 at 12:23pm
Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Cereți ajutor de la Dr Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau numărul lui WhatsApp: 2348147400259
44. Iveta Meja
April 14th, 2023 at 9:22am
Am fost cu inima zdrobită în ultimele 8 luni după ce Shawn s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturii ale unor oameni despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat încântat să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de reconciliere și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu care m-a fantomat luni de zile, m-a sunat de 15 ori pe loc. Am fost șocată pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe dr. Ilekhojie pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Luați legătura cu el personal pentru a obține același ajutor. Sună/Whatsapp/Viber 2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com
45. Kylie Thiago
April 18th, 2023 at 2:44pm
Mi-a trebuit să ajung într-un loc în care eram absolut distrus pentru a vedea că trebuie să-i spun cu ce m-am confruntat în căsnicia mea. Am făcut o cameră de război în dulapul dormitorului meu și m-am dus direct la Sursă! A devenit greu de multe ori; soțul meu era încă acasă și nu mă susținea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam ne-ar susține pe mine și pe fiica mea. Apoi a venit brusc sâmbăta trecută, vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojies l-a pus într-un loc să decidă dacă el ne-ar abandona sau ar lucra la căsnicia noastră. Doar prin vraja de reconciliere a spus de fapt că mai vrea să fie căsătorit și a anulat contractul pentru o locuință pe care urma să o cumpere în Hemet California! Într-adevăr, nimic nu este imposibil cu vraja de reconciliere a Dr. Ilekhojies. Nu cedati niciodata!" contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. Adresa de e-mail gethelp05@gmail.com sau contactați cu numărul său de telefon direct 2348147400259
46. Roze Lattevia
April 19th, 2023 at 11:42pm
Eram pe punctul de a-mi pierde căsnicia când a intervenit doctorul Ilekhojie. Soțul meu a cerut divorțul după o dispută nesfârșită și abuzuri emoționale pe care le-am suferit amândoi din cauza neînțelegerilor. A părăsit casa și a refuzat să se întoarcă. Am căutat o soluție reală, știind că nu vreau să mai suferă din cauza cazurilor de divorț și pierderea soțului meu de 12 ani. Am respectat procedurile lui de reconciliere care a fost foarte ușoară. Dragostea și legătura dintre mine și partenerul meu au fost restabilite și s-a întors și a cerut anularea divorțului. Este adevărat că dr. Ilekhojie este sincer și transparent în a ajuta oamenii și și tu citind acest lucru poți obține soluția pe care o cauți în căsnicia sau relația ta. contactați-l pentru ajutor acum. Aici contactul lui. WhatsApp: 2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)
Posteaza si tu un comentariu la "Tendinte miri 2016"
Nume *
Mail (nu va fi publicat)*
Comentariu
Introduceti codul din poza alaturata pentru verificare
posteaza comentariu
coltul misoginului
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Noua strategie de marketing religios: biserica in forma de pantof
Stiti ca, in ultimul timp, mallurile si-au extins rolul de centre de cumparaturi si au devenit un [...]
top 5
Calculeaza IMC
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Calculeaza
Calculeaza necesarul caloric:
Greutatea dvs. (in kg )
Inaltime (in cm)
Varsta

Efort depus
Calculeaza
Calcul fertilitate:
Data ultimei menstruatii
Numarul de zile dintre menstre:
Zile
Menstruatie
Zile
Calculeaza
newsletter
Ultimele comentarii
Motina (2024-04-21 16:00:45) ABC-ul libidoului. Partea a doua Trăiesc și lucrez aici, în Marea Britanie. După 2 ani de căsnicie, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Aveam chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis ...
Megan Olsen (2024-04-15 23:47:23) ABC-ul libidoului. Partea a doua Am observat că soțul meu mă înșela și nu se mai implica în căsătoria noastră. Când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că nu este fericit și că cere ...
Rosel Mavela (2024-04-09 23:23:14) ABC-ul libidoului. Partea a doua Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu ...
Julie Renard (2024-04-04 22:38:08) ABC-ul libidoului. Partea a doua Principalul motiv pentru care sunt aici astăzi este să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care doctorul Ilekhojie m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit care s-a ...
Angelika Povillas (2024-03-31 23:50:42) ABC-ul libidoului. Partea a doua Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 8 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și ...
horoscopul de azi