Paste cu carnati picanti
de Lucia, 17 Septembrie 2015
Sunt delicioase si sunt gata in 30 de minute! Puteti opta si pentru spaghetti, dar mie mi se pare ca cel mai bine merg cu linguini. Cantitatile sunt pentru cinci portii.
Ingrediente
- 500 de grame de carnati picanti (preferabil de pasare sau un sortiment mai putin gras)
- Doua linguri de ulei de masline
- O jumatate de ceapa tocata
- 400 de grame de ardei copti taiati
- 4 catei de ustoroi pisati
- Sare si piper
- O cana jumatate de rosii pasate
- O jumatate de cana de supa de pui
- 300 de grame de paste
- 3 linguri de branza pecorino romano (plus cat mai doreste fiecare la servit)
- 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
-
Puneti la incins o tigaie mare, la foc potrivit, si prajiti carnatii pana cand se rumenesc. Nu este nevoie de ulei, au ei suficienta grasime. Luati-i de pe foc, maruntiti-i si lasati-i deoparte.
Adaugati in tigaie ceapa, uleiul, ardeii copti, usturoiul, sarea si piperul si lasati-le pe foc 5 minute. Puneti rosiile si supa de pui si, in final, carnatii. Lasati sa dea intr-un clocot, dati flacara la minim si lasati sa se patrunda toate pentru 15 minute.
In acest timp, fierbeti pastele in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Scurgeti-le de apa si amestecati-le cu sosul din tigaie si cu branza pecorino, lasandu-le pe foc pentru vreo doua minute, ca aromele sa se patrunda. Opriti focul si presarati patrunjelul si branza extra pentru cine mai doreste.
Ingrediente
- 500 de grame de carnati picanti (preferabil de pasare sau un sortiment mai putin gras)
- Doua linguri de ulei de masline
- O jumatate de ceapa tocata
- 400 de grame de ardei copti taiati
- 4 catei de ustoroi pisati
- Sare si piper
- O cana jumatate de rosii pasate
- O jumatate de cana de supa de pui
- 300 de grame de paste
- 3 linguri de branza pecorino romano (plus cat mai doreste fiecare la servit)
- 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
-
Puneti la incins o tigaie mare, la foc potrivit, si prajiti carnatii pana cand se rumenesc. Nu este nevoie de ulei, au ei suficienta grasime. Luati-i de pe foc, maruntiti-i si lasati-i deoparte.
Adaugati in tigaie ceapa, uleiul, ardeii copti, usturoiul, sarea si piperul si lasati-le pe foc 5 minute. Puneti rosiile si supa de pui si, in final, carnatii. Lasati sa dea intr-un clocot, dati flacara la minim si lasati sa se patrunda toate pentru 15 minute.
In acest timp, fierbeti pastele in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Scurgeti-le de apa si amestecati-le cu sosul din tigaie si cu branza pecorino, lasandu-le pe foc pentru vreo doua minute, ca aromele sa se patrunda. Opriti focul si presarati patrunjelul si branza extra pentru cine mai doreste.
Articole similare:
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Pui cu legume coapte Prajitura cu morcov (carrot cake) Degetele de mozzarella pane Banana bread cu nuci Supa straciatella de spanac Toate articolele din Deco si Food RSS Deco si Food
Iti place Flu? Arata asta cu un like mai jos:
Tweet
Follow @FluChicUrban